- Konu Yazar
Steam İsmi:
akn
Steam ID:
Discord kimliğiniz:
Akn#2165
Oynama süresi (sunucu/toplam):
12.5 (Daha önceki hesabımda da oynamıştım uzun bi süre)
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucu çok kaliteli severek vakit geçirdiğim bir yer daha önceki hesabımda da severek oynuyordum ve günümün çoğu bu sunucuda geçiyor.
Aktif olduğu zamanlar:
Pazartesi: 18:00 gece 12 - Salı 17:30 gece 12 - Çarşamba Perşembe Cuma: en geç 16:30 - Hafta sonu dershanem var tam saat veremem ama akşamları sunucuda olurum 20:00 gibi
Seni neden kabul edelim?:
Sunucudaki admin eksikliği dolayısıyla çok fazla küfürleşme birbirini aşağılama gibi durumlar oluyor ve bunun önüne geçebileceğimi düşünüyorum daha önce bir kere admin olmuştum ve sorun yaşanmamıştı insanlara karşı saygılı, sevgili davranıyorum kısacası iyi admin olabileceğimi düşünüyorum.
akn
Steam ID:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord kimliğiniz:
Akn#2165
Oynama süresi (sunucu/toplam):
12.5 (Daha önceki hesabımda da oynamıştım uzun bi süre)
Hangi sunucuda admin olmak istersiniz?:
Arena
Neden Admin olmak istiyorsun?:
Sunucu çok kaliteli severek vakit geçirdiğim bir yer daha önceki hesabımda da severek oynuyordum ve günümün çoğu bu sunucuda geçiyor.
Aktif olduğu zamanlar:
Pazartesi: 18:00 gece 12 - Salı 17:30 gece 12 - Çarşamba Perşembe Cuma: en geç 16:30 - Hafta sonu dershanem var tam saat veremem ama akşamları sunucuda olurum 20:00 gibi
Seni neden kabul edelim?:
Sunucudaki admin eksikliği dolayısıyla çok fazla küfürleşme birbirini aşağılama gibi durumlar oluyor ve bunun önüne geçebileceğimi düşünüyorum daha önce bir kere admin olmuştum ve sorun yaşanmamıştı insanlara karşı saygılı, sevgili davranıyorum kısacası iyi admin olabileceğimi düşünüyorum.
Son düzenleme: