Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi akNN Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
akNN4K-

Steam ID:
STEAM_0:0:550577251

Listelenen yasak nedeni:
overmic

Hangi sunucudan banlandınız?:
Retake

Neden banlanmamalısın?:
Bu sunucuda uzun süre oynuyorum ve hiç böyle bir şahsa denk gelmedim. Çoğu zaman sunucularda ciddi olmayan dalga amaçlı sohbet yapıyorum ve bugüne kadar herhangi bir adminden bir uyarı almadım fakat bu yönetici arkadaşla ilk kez denk geldim ve kendisi hakkında 2 kelime söyledikten sonra direkt gag yedim. Oyun için nickimi değiştirerek neden gag yedim vb. sorular sordum ve serverda 2 admin 1 yönetici olmasına rağmen yarım saat sonra bir admin arkadaş sadece bir link atarak buraya bak dedi. Cidden bu ilgileri gözlerimi yaşarttı. Ayrıca bu yöneticinin link atan adminden sonra "Admin çalışıyor" yazması beni benden aldı cidden ilk kez böyle bir şey karşıma geliyor ve gag konusunda haklı desek bile neden bana bunu açıklamadı ben bunun cevabını almak istiyorum. Yönetici diye mi sw'de 2 tane daha admin var ve ilgilenen yok cidden diyecek kelime bulamıyorum.

Yeni üye
20221022193809_1.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucunuzda böyle ana bacı küfür eden insanlar varken herhangi küfür içermeyen bir şey dediğim için gag yiyorum. Bu kurallar sadece adminlere yapınca mı ceza alıyoruz ?

tanırsın sevdikçe
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
Sunucumuzda uzun süre oynayıp benimle hiç karşılaşmaman biraz tuhaf olmuş çünkü 2 yıldır burada görev yapmaktayım. Bana iki kelime bir şey söyleyerek herhangi bir ceza alman maalesef mümkün değil. Günde 100 kişi benimle iletişime geçiyor serverda. Yasaklanma sebebini sen de iyi biliyorsun ki Retake serverimiz mikrofonumuzu açıp şarkı söylemek , oyun oynamak yerine sadece konuşmak , insanlar başkaları ile konuşurken araya girip dalga geçmek için kurulmuş bir server değil maalesef.
İlgili fotoğrafta ise dün/bugün/öbür gün olmakla beraber her rapor ve benzeri şikayet değerlendirilip ceza gerekiyorsa cezai işleme tabii tutuluyor. Fotoğraftaki şikayet de yanlış hatırlamıyorsam o gün içerisinde silence yedi.
Açıklayıcı olunabildiyse ne mutlu bana. İyi forumlar dilerim

tanırsın sevdikçe
Yönetici
Sunucu Yöneticisi
Admin
Gözden kaçırdığım bir konuya ek olarak değiniyorum;
Yasaklanma sebebiniz yasak işlemi uygulandığı andan itibaren ekranınıza çıkıyor ve detaylı olarak öğrenmek için hem sunucumuzda hem de discord kanalımızda hangi adrese uğrayacağınız belirtiliyor