Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi ahmetkerimsevinc Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
süleyman çakır

Steam ID:
STEAM_0:0:764502613

Listelenen yasak nedeni:
herhangi bir sebep söylenmedi

Hangi sunucudan banlandınız?:
Lego Awp

Neden banlanmamalısın?:
lego awpde oynarken ban yedim. bana bir gerekçe sunulmadı. oyunda mikrofon sesleri kapalı olduğu için kimseyi duymuyorum. belki bi sebep verilmiştir ama ben duymadım. chati de okumuyorum. o sebeple neden banlandığım hakkında hiçbir fikrim yok. ayrıca sourceban sekmesi sitede çalışmıyor dolayısıyla orada da bir şey yazmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

DÜZELTME: sanırım 300saat altı banlanıyormuş fakat aylardır runaway aim awp ve surf sunucularını kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 150 saatim var. bu hesabımda sadece cs var çünkü ana hesabımdan 2yıl önce çok küçükken hile açtığım için vac ban yedim. hile açma sebebim de karşıma çok fazla hile geldiği için oyunu bırakma kararı aldım. 1 maç attım ve banlandım. fakat bu çok eskidendi (21 temmuz 2020) ve o zamanlar yaşım çok küçüktü. cs2 haberlerinden sonra cs2 çıkış tarihine doğru zamlanacağını düşündüğüm için yeni hesap açıp prime satın aldım. o yüzden saatim az. birkaç aydır runaway sunucularında oynuyorum ve hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.. şuan hile açma gibi bir olay zaten yok. yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Tanınmış üye
Admin
Merhaba, 300 saat olduktan sonra tekrardan itiraz talebi açınız.

1_1656570966.jpg

📧 [email protected]