Yeni üye
- Konu Yazar
Steam İsmi:
African Communist
Steam ID:
76561198313651694
Listelenen yasak nedeni:
chat ve sesli perma mute
Hangi sunucudan banlandınız?:
AWP sunucusunda mute yedim
Neden banlanmamalısın?:
Orjinal İtiraz formumun kopyası:
Merhaba,
AWP sunucusunda oynarken şakalaşmak amaçlı milletle makara yapıyodum admini sinirlendirdim biraz damarına bastım galiba, direkt perma ses ve chat mute u attı. Hak etmediğimi düşünüyorum çünkü:
1. Sesten hiç küfür etmedim.
2. ağır küfür etmedim asla. Çoğunlukla aq yazdım ki bu bence küfür bile değil. Cümlenin sonuna koyulan bi söylem. Bazen daha samimi geliyor bana böyle yazınca. Admin sinirleniyodu uyarıyodu ben de küfür değilki falan diye dalga geçiyodum sürekli makaraya vuruyodum.
3. Admin gücünü kötüye kullandı diye düşünüyorum. haksız yere perma mute yedim.
Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir. Unmutelarsanız sevinirim.
Teşekkürler
w0nzs a attığım mesaj:
Merhaba,
Benim reklamını yaptım dediğiniz gezi 2 diye bir yer bulunmuyor bile. Reklam yapmadım sadece makara geçtim. Geçtiğim makarayı açıklıyım.
Gezi parkı olayı vardı ya? 2013 de çıkan. Eğer erdoğan bu seçimi kazanırsa bir daha gezi olayı gibi bir şey çıkarsa diye gezi 2 ye gelcek misiniz beyler
, Gezi 2 ye bekleniyosunuz tarzı bir şey söyledim. O an zaten siyaset konuşuluyordu, ben de buna ek olarak bunu söyledim.
Server'da oldukça fazla zaman geçiriyorum ve insanlarla iletişim kuramamam oyun tecrübemi ve zevkimi çok kötü etkiliyor. Bir daha böyle şeyler yapmam ve toxiclik yapmam. Yaparsam direkt aynı şekilde hem sesli hem chat mute u atarsınız.
Teşekkürler anlayışınız için.
African Communist
Steam ID:
76561198313651694
Listelenen yasak nedeni:
chat ve sesli perma mute
Hangi sunucudan banlandınız?:
AWP sunucusunda mute yedim
Neden banlanmamalısın?:
Orjinal İtiraz formumun kopyası:
Merhaba,
AWP sunucusunda oynarken şakalaşmak amaçlı milletle makara yapıyodum admini sinirlendirdim biraz damarına bastım galiba, direkt perma ses ve chat mute u attı. Hak etmediğimi düşünüyorum çünkü:
1. Sesten hiç küfür etmedim.
2. ağır küfür etmedim asla. Çoğunlukla aq yazdım ki bu bence küfür bile değil. Cümlenin sonuna koyulan bi söylem. Bazen daha samimi geliyor bana böyle yazınca. Admin sinirleniyodu uyarıyodu ben de küfür değilki falan diye dalga geçiyodum sürekli makaraya vuruyodum.
3. Admin gücünü kötüye kullandı diye düşünüyorum. haksız yere perma mute yedim.
Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir. Unmutelarsanız sevinirim.
Teşekkürler
w0nzs a attığım mesaj:
Merhaba,
Benim reklamını yaptım dediğiniz gezi 2 diye bir yer bulunmuyor bile. Reklam yapmadım sadece makara geçtim. Geçtiğim makarayı açıklıyım.
Gezi parkı olayı vardı ya? 2013 de çıkan. Eğer erdoğan bu seçimi kazanırsa bir daha gezi olayı gibi bir şey çıkarsa diye gezi 2 ye gelcek misiniz beyler
Server'da oldukça fazla zaman geçiriyorum ve insanlarla iletişim kuramamam oyun tecrübemi ve zevkimi çok kötü etkiliyor. Bir daha böyle şeyler yapmam ve toxiclik yapmam. Yaparsam direkt aynı şekilde hem sesli hem chat mute u atarsınız.
Teşekkürler anlayışınız için.