Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi ADAGANCUK Mute/Ban İtiraz Formu

Üye
Steam İsmi:
ADAAGANCUK

Steam ID:
"ADAGANCUK" STEAM_1:0:209086637 44:43 33 0 active 128000

Listelenen yasak nedeni:
argo

Hangi sunucudan banlandınız?:
awp

Neden banlanmamalısın?:
Herhangi bir argo kelime kullanmamama rağmen sırf SOLOMAN adlı admine sürekli oylama yapmaması gerektiğini çünkü oylamaların reddedildiğini ve yapılan oylamalar sonucu alınan kararın tersini yapmaması gerektiğini söyledim. Bu hatayı tekrarlayınca ona tekrar uyarıda bunundum ve "Zeus oylaması hayır çıktı, neden elimize zeus verdin dedim. O da "CANIM ÖYLE İSTEDİ" dedi. Bir şey demedim ve biraz durduktan sonra "itirazın mı var?" dedi. Ben de "evet" yazdım. Biraz zaman geçtikten sonra "Solomal bıçak oylaması yapar mısın?" dedim. Burada düşük çözünürlükten dolayı adını yanlış görmüştüm, ondan yanlış yazdım. Bana "bunu bilerek mi yazdın" diyince fark ettim ve "çözünürlükten dolayıdır "dedim. Bana bu sebepten 1440 dk sohbet yasağı verdi. Bu adminden şikayetçiyim ve verilen cezanın kaldırılmasını istiyorum.

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @ADAGANCUK Her ne kadar çözünürlükten dolayı olduğunu söylesende benim pek inanasım gelmedi fazla oylama yaptığı için sinir olmuş olabilirsin. Bunun için onu uyaracağım fakat senin yasağınıda kaldırmayacağım yarın sabah 8 gibi açılacaktır.