Hoş geldin!

Sitemize kaydolarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilecek, paylaşımda bulunabilecek ve özel mesaj gönderebileceksiniz.

Şimdi kayıt ol!

Reddedildi 6tomrinnegan Mute/Ban İtiraz Formu

Yeni üye
Steam İsmi:
Oathbreaker

Steam ID:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199487424594/

Listelenen yasak nedeni:
wallhack

Hangi sunucudan banlandınız?:
runaway awp sunucusu

Neden banlanmamalısın?:
her gün girip runaway awp serverında en az 1-2 saat oyun oynarım. 03.05.2023 tarihinde saat 00.28 de wallhack sebebiyle ban yedim. ban yememin sebebi push atıp herkesi vurmamdı sanırım ve üst üste admini bir kaç kere vurdum. fakat sorun şu ki ben hile kullanmıyorum. konsoldan bakarsanız runaway serverına her gün girip saatlerce oynuyorum ve bu güne kadar kimse bana wh sin veya herhangi bir hile kullanıyorsun demedi. 03.05.2023 tarihinde ise hiçbir açıklama veya uyarı yapılmadan, bir iftira atılmadan direkt olarak banlandım. banımın açılmasını talep ediyorum. konsoldan profilime bakarsanız her gün kaç saat boyunca oynadığımı chat e neler yazdığımı rankımı skorlarımı gelmiş geçmiş her şeyimi görürsünüz ve hile olmadığım sonucuna varırsınız. serverınızı seviyor ve her gün saatlerce oynuyorum. rica ediyorum benim bu durum ile ilgilenin ve banımı açın. iyi forumlar..

Moderatör
Moderatör
Admin
selam @6tomrinnegan sunucularımız da 300 saat altı hesapların oynaması yasaktır. 300 saati geçtiğin de tekrar itiraz açarak yasağını kaldırtabilirsin.